Produkty pro sexy hračka (2)

Uzená Pálivá Paprika

Uzená Pálivá Paprika

Benefity: uzená paprika dodává hlubokou a bohatou chuť všem pokrmům. Může být použita místo sladké červené papriky, když chcete přidat pikantní nádech do vašeho jídla, nebo místo kousků kajenského pepře či chilli. Uzená paprika je vyráběna jako ostatní paprikové prášky z paprik, které jsou uzené, sušené a mleté na prášek. Tento proces dodává barvu a chuť. Barva se může pohybovat od lehce červenooranžové po tmavě červenou a chuť může být cokoliv od hořké teplé po sladkou teplou. Použití: uzená paprika se běžně používá v pokrmech jako je guláš, pomalu vařený pokrm z červeného masa se zeleninou, cibulí, bramborami a zakysanou smetanou na vrchu jako finální prvek. Je dobrý nápad zahřát koření s trochou olivového oleje po dobu méně než jedné minuty na nízkém ohni, aby se uvolnila jeho přirozená chuť. Balení: 125g, 250g a sypané
Cajun

Cajun

Cajun se skládá z papriky, česneku, cibule, koriandru, tymiánu, oregana, celeru, černého pepře, kmínu, papriky, hořčičných semínek (bílých a žlutých). Některé z těchto bylin a koření se používají již dlouho v různých kuchyních, protože jsou považovány nejen za chutné, ale také užitečné. Kuchyně cajun je styl vaření, který vznikl v Louisianě od imigrantů, francouzských Akadijců, v 18. století. Akadijci byli prvními francouzskými osadníky v Severní Americe. Imigrovali do dnešních kanadských provincií. Přinášeli si s sebou tradiční francouzské recepty, které přizpůsobovali tomu, co mohli najít, chytit nebo sklidit na souši a na moři. V polovině 18. století odmítli podřídit se britské koruně a byli Balení: 125g, 250g a volně